Lara Fabian – „Ma vie dans la tienne”

Când:
20 aprilie 2016@20:00
2016-04-20T20:00:00+03:00
2016-04-20T20:30:00+03:00
Unde:
Sala Polivalentă Cluj
Sala Polivalenta
Cluj-Napoca
România
Lara Fabian - "Ma vie dans la tienne" @ Sala Polivalentă Cluj | Cluj-Napoca | Județul Cluj | România

LARA FABIAN VINE PENTRU PRIMA DATA IN TRANSILVANIA ! LA CLUJ NAPOCA .

Lara Fabian a ales Romania , ca unul dintre primele locuri pentru noul turneu „Un Soir Autour Du Monde”.

Dupa Belgia si Franta ca si parte din promo-tourului al albumului auto-intitulat „Un Soir Autour Du Monde” Diva de origine belgiana revine in Romania .

Lara a inceput  prezentarea noului album cu ultimul ei single „Ma vie dans la tienne”, care déjà este pe piata inclusiv cu pachetul ULTRA LIMITED .

In acest album sunt incluse si 2 versiuni a piesei ,,Quand je ne chante pas’’care nu au fost niciodata redate publicului. Curios despre noul ei album este munca depusa in colaborare cu compozitorul David Gategno (care a lucrat cu  Céline Dion, Louane, Nolwenn Leroy si altii.) si Elodie Hesme (Florent Pagny).

Celebrul Phil Macquet (street contemporary artist) care a proiectat si produs ilustratiile pentru noul album se declara incantat pentru rezlizarea copertilor create in timp ce asculta  muzica Larei .

Premiera albumului din acest turneu „Un Soir Autour Du Monde” este insotit de premiera filmului care va fi vazut de spectatori in 158 de cinematografe europene (5-6 noiembrie) care vor avea posibilitatea sa vada pentru prima si ultima data un concert special „Best-of Unplugget”,  filmat cu 12 camere de luat vederi  in sala „Forum Karlin” din Praga  .

Lasă un răspuns